Duursport.nl Blog

Isostar - Amstel Gold Race 2017

27-feb-2017 10:00:00

Een megabulk aan geactiveerde kortingscode, gevarieerd over vele producten Isostar! Leuk om te zien hoe het merk leeft en de startbewijzen voor de Amstel Gold Race gewild zijn ;-) Vanuit alle activaties hebben wij de twee winnaars voor onze AGR Win-actie getrokken

De winnaars

(2x startbewijzen voor de Amstel Gold Race (toerversie): 

  • Hugo Bruggeman (Heino)
  • Jaco Ellens (Olst)
Gefeliciteerd - Graag ontvangen wij van jullie de persoonsgegevens voor het aanvragen van de startbewijzen. Wij nemen op zeer korte termijn contact met jullie op om de gegevens af te stemmen! 


Onder de Isostar-klanten die deze actieperiode gebruik maken van de kortingscode ISOSTAR verloten wij 2 sets startwijzen!


Ga samen met je fietsmaatje voor goud!

Isostar is reeds jaar en dag de partner in sportvoeding van de Amstel Gold Race Toerversie! Ze zetten zet zich dag na dag in om sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bij te staan door ze de beste voedingsoplossingen aan te bieden. Ook dit jaar vind je Isostar weer terug bij de start en op de Ravitailleringsposten onderweg. Onmisbaar voor de rijders om in de strijd aan te gaan met de vele kuitenbijters in het Limburgse landschap. Bij het wielrennen is de juiste voeding een absolute voorwaarde om een goede prestatie neer te zetten. 

TXTbanner-AGR-win.jpg


Hoe werkt het?

  • 1. Plaats een order met minimaal 2 Isostar-producten
  • 2. Gebruik in de winkelwagen de kortingscode voor tweede halve prijs, ofwel 25% korting
  • 3. Na afronding van de order ben je automatisch geselecteerd voor deelname
  • 4. Een review over de Isotar producten wordt gewaardeerd (geen must!)
  • 4. Klik op ‘Post review’
  • 5. Schrijf je ervaring & beleving
  • 6. Check maandag 13 maart 2017 in deze blog of jij een gelukkige winnaar bent!
  • 7. Maandag 13 maart 2017 neemt Duursport.nl persoonlijk contact op met de winnaars.
Succes & Go for it!
Picture of Team Duursport

Written by Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.