Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Maxim Energy Bars – De beste en lekkerste sportrepen!

Alle categorieën Top 5 beste sportvoedingSupplementenVoetbal

De Maxim Energy Bar wordt door vriend en vijand betiteld als de beste en lekkerste energiereep. Het succes van Maxim is met name te danken aan het feit dat de energierepen écht lekker en makkelijk weg te eten zijn. Het is de ideale sportvoeding voor wielrennen en hardlopen.


Maxim heeft voldoende keuze

Maxim weet ook dat een duursporter voldoende keuze wil hebben. Dat is de reden waarom Maxim zo’n groot en divers assortiment sportrepen aanbiedt met maar liefst 8 varianten, voor alle jaargetijden. Zo lijkt de Appel/Kaneel reep de ideale smaak voor de herfst en winter. En de “Oats, Almonds, Salty Nuts” reep, met zijn smeuïge ziltige karakter en unieke coating die niet plakt of smelt, is perfect bij warme temperaturen. Maxim Banaan/Yoghurt coating en Maxim Banaan/Chocolade coating zijn al jaren koploper. De Maxim Cappuccino/Cafeïne reep is de stoere variant onder de energierepen met een lekkere koffiesmaak en cafeïne. Overigens zijn alle Maxim repen vrij van palmolie. Hiermee hopen we een kleine bijdrage te kunnen leveren aan het stoppen van de ontbossing in de tropen.

Maxim Energy Bars

Makkelijk en efficiënt, pure energie vanuit je achterzak

Goede voeding tijdens het wielrennen kan je dag redden. Eet vooral niet te veel en niet te vet. Neem met name koolhydraten en kies je momenten, want het is belangrijk om tijdig en zo efficiënt mogelijk de juiste koolhydraten aan te vullen. Een Maxim reep bevat de juiste voedingsstoffen en is goed geportioneerd.  In de basis bestaat een Maxim Energy Bar uit o.a. haver en gedroogd fruit. Dit zijn belangrijke bronnen voor energie. Haver is een oergraan en bevat koolhydraten. Haver bevat ook magnesium en ijzer. De combinatie van gedroogd fruit en granen levert een ideale koolhydraatratio van 2:1 (maltodextrine:fructose). Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat dit de optimale ratio is voor het lichaam om koolhydraten op te nemen. Op deze manier kun je je lichaam makkelijk voorzien van voldoende brandstoffen.

Geschreven door Maxim Sportvoeding

Maxim Sportvoeding is al jaren een vaste waarde in het aanbod van sportvoeding. Ze hebben een zeer breed aanbod van unieke producten, ontwikkeld op basis van wetenschappelijke onderzoeken en de aangepast op de laatste ontwikkelingen. En nog steeds is Maxim bezig haar aanbod te optimaliseren en aan te passen aan de wensen van de individuele (top)sporter. Dit leidt vaak tot verrassende producten waarmee jij als sporter je voordeel kunt doen!

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact