Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

ProteinPlus Bar – Lemon Cheesecake

Alle categorieën ZwemmenVoedingsschema schaatsenWielrennen

Er is een gloednieuwe herstelreep om je vingers bij af te likken: de nieuwe smaak ProteinPlus Bar Lemon Cheesecake. De reep heeft natuurlijk de vertrouwde eiwitrijke samenstelling (17 gr) en zachte structuur en daarnaast een verrassende frisse smaak. Een heerlijke beloning na een pittige inspanning.

PowerBar Protein Bar

ProteinPlus

Er zijn een heleboel natuurlijk eiwitrijke producten, maar soms ben je niet in de gelegenheid deze snel te nuttigen of is het gewoonweg gemakkelijk om voor een kant-en-klaar product te kiezen. Voor deze momenten zijn de verschillende PowerBar ProteinPlus producten ideaal. Deze eiwitlijn van PowerBar bestaat uit shakes en repen met uitgebalanceerde samenstellingen en zijn ontwikkeld op basis van kennis uit de wetenschap en in samenwerking met (top)sporters.

ProteinPlus 30% Bar

Een grote favoriet binnen het ProteinPlus assortiment is de 30% ProteinPlus Bar. Een herstelreep van 55 g met maar liefst 30% (17 g) eiwitten. De reep bevat een speciale Trisource Protein formule: een speciale mix van caseïne (melkeiwit), wei-eiwit en soja-eiwit. Dit betekent dat hij zowel snel opneembare als langzaam opneembare eiwitten bevat en daarmee een ideale samenstelling heeft. De ProteinPlus 30% Bar is verkrijgbaar in diverse heerlijke smaken zoals Chocolate, Vanille – Cocos, Vanille – Caramel Crisp, Cappuchino – Caramel Crisp, Orange Jaffa Cake en vanaf nu ook de overheerlijke smaak Lemon Cheesecake.

Nog eens heel lekker ook!

Geschreven door PowerBarNL Nutrisense

NutriSense heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ervaren speler in de (sport)voedingsbranche. Met merken als PowerBar & QWIN richten zij zich op topsporters, recreatieve sporters en de moderne actieve gezondheidsbewuste consument.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact