Duursport.nl Blog

Rij jouw eigen WK

31-aug-2018 11:28:56

Altijd al eens jouw eigen WK Wielrennen willen rijden? Gedroomd, maar niet het talent? Nu kan het nog als je meedoet aan de BORN WK Challenge. Deelname is eenvoudig: zorg dat je tussen zaterdag 22 en zondag 30 september dezelfde afstand als de oranjemannen aflegt, 259,4 km. Het aantal etappes bepaal jezelf, maar je zoekt natuurlijk wel jouw grenzen op!

WK challenge banner duursport 2

Doe je mee, dan maak je kans op een persoonlijk sportvoedingsadvies van de Nutrition Expert van Team Sunweb en een hierop afgestemd BORN sportvoedingspakket ter waarde van €100,-.

Alleen even een toffe foto en een screenshot van je prestatie delen via Facebook of Instagram met #borntopushlimits. Zo toon je aan dat jij de afstand in de actieperiode hebt afgelegd. Of je daar Strava, Fitbit of een andere app gebruikt, maakt niet uit.

Aanmelden kan via www.born.eu/wk-challenge

Born Sportvoeding - WK Challenge Deal

Als het goed is ben jij net als de wereldtoppers in topvorm. Om de puntjes op de i te zetten kan de juiste voeding op het juiste moment je prestatie net even naar een hoger niveau trekken en/of je plezier positief ondersteunen. Wij als Duursport.nl helpen jou graag om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Speciaal voor dit ''event'' hebben wij een mooie deal voor jou samengesteld. Deze deal kan jou net het beetje extra geven zodat jij jouw eigen WK met een goed gevoel en trots finisht! 


Inhoud van de BORN WK Challenge Deal:
- 2x Iso Pro Sachet 40 gr
- 2x Super Liquid Gel 60 ml
- 1x X-tra Bar 55 gr
- 1x Awake Shower Sachet 8 gr
- 1x Recovery Relax Sachet 8 gr

Born WK Challenge Deal >

 

  

Picture of Born Superior Sports Care

Written by Born Superior Sports Care

BORN Sportscare is een van de bekendste merken in het wielerpeloton en op de Nederlandse markt in de breedtesport. Als innovation partner van Team Sunweb en education partner van de KNWU is dat ook niet gek. Dankzij de samenwerking met deze teams en specialisten is er voortdurend sprake van innovatie en lanceren ze de best smakende, meest effectieve producten op de markt.