Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Vlijmscherpe trainingsstage voor wielrenners

Alle categorieën TriathlonVeldrijdenHerstel

Aan de basis van je wielerprestatie liggen uren van training. Je uren maken in Nederland is leuk, maar kan gedurende de wintermaanden flink afzien zijn. Jezelf belonen in de winter doe je met een trainingsstage, net als de profs. Zodra je de kou echt zat bent, pak je je koffer en vertrek je naar Girona. Je kan er bergop trainen of op glooiende wegen in een zeer aangenaam klimaat. En dat op een goed uur vliegen van Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Maastricht. Girona is niet voor niets de uitvalsbasis of woonplaats van menig profwielrenner.

Vlijmscherpe trainingsstage voor wielrenners

Robic trainingsbegeleiding

In 2017 heeft Robic een nieuwe vestiging geopend in Girona. Gedurende het gehele jaar organiseren zij korte trainingskampen voor wielrenners. Trainingskampen die je op scherp zetten en je met een topconditie terug doen komen in Nederland.

Specifieke eigenschappen van een Robic Girona Traningsstage

  • Je wordt opgehaald van het vliegveld en naar je appartement in het centrum van Girona gebracht.
  • Daar staat je fiets klaar die precies is afgesteld op jouw maat. Je kan dus direct beginnen met trainen.
  • Het trainingsprogramma is van tevoren gemaakt, waarbij rekening is gehouden met jouw niveau en je doelstellingen.
  • Iedere dag worden je trainingen kort geanalyseerd en zo nodig worden de routes weer aangepast.
  • Je kan ervoor kiezen om alleen te trainen met navigatie, of om samen met Leon Burger van Robic Girona te trainen.
  • Uiteraard bieden we sportvoeding van Duursport aan, zodat je deze ook niet zelf hoeft mee te nemen.


Sportvoeding tijdens je training

Je gaat het liefst zo efficiënt mogelijk op reis. Een beperkte bagage is dus prettig, waarbij je geen bagage hoeft in te checken en je dit een hoop tijd scheelt op de vluchthavens. Sportvoeding kan een aardige ruimtekaper zijn en het is dus wel zo prettig dat je daarop kan besparen.

Voeding en sport zijn onmisbaar met elkaar verbonden. Om je goed te voorzien in je energiebehoefte tijdens de ritten in de prachtige omgeving die Girona je te bieden heeft, hebben Robic en Duursport de handen ineen geslagen. Wij zorgen dat te allen tijde goed verzorgd de weg op kan met een brede variatie producten uit het Amacx Sportvoeding assortiment. Deze naast je schema’s, routes en fiets voor je klaar in je geboekte appartement.

ebook

Girona, training of vakantie?

Naast de trainingen is er natuurlijk ook ruimte voor rust en ontspanning. Girona heeft een prachtig oud centrum dat gezien mag worden. Met veel leuke bezienswaardigheden, restaurants en ontbijttentjes is er de hele dag wel wat te doen. Kortom, buiten het wielrennen om is het ook echt vakantie.

Nieuwsgierig wat Robic Girona jouw te bieden heeft?  Bekijk de site van Robic en boek een trainingsstage die aan sluit bij jouw specifieke behoefte.

Enjoy!

Geschreven door Leon Burger Robic

Woont in Girona en studeerde Bewegingswetenschappen in Amsterdam en Leuven. Gepensioneerd wedstrijdrenner die beschikt over een bovengemiddelde hoeveelheid klimmersgenen. Strava-verslaafd, cyclo-renner en winnaar van de Wageningse Muur in 2008.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact