Duursport.nl Blog

Vegan sportvoeding - PowerBar

18 okt. 2019 10:10:43

Een aantal jaar geleden was vegan zijn alleen nog maar weggelegd voor “geitenwollen sokken”, maar dat is tegenwoordig wel anders. Een steeds grotere groep kiest voor plantaardige voeding om uiteenlopende redenen. Een levensstijl zonder dierenleed, beter voor het milieu en een gezonder lichaam.

 

Bij een gezond lichaam hoort ook de nodige beweging, dus daar sta je dan met je goede gedrag aan de start van een marathon. Maar hoe krijg je dan voldoende energie om deze uit te lopen? Hoe ga je geschikte sportvoeding vinden, waarmee je voldoende koolhydraten en ook eiwitten binnen krijgt…
It’s not easy being green….
Of toch wel?

Duursport heeft een groot aanbod aan Vegan sportvoeding waaronder een flink aantal producten van PowerBar.

Alle PowerBar producten met een groene verpakking zijn veganistisch en gemaakt met natuurlijke ingrediënten. En naast de makkelijk te herkennen groene verpakking staat er ook 'vegan' op de verpakking vermeld.

PowerBar Vegan-1

Maar wist je dat naast bovenstaande artikelen de volgende producten ook vegan zijn? We zetten ze even voor je op een rijtje:

Genoeg keuze dus om het sportende vegan leven een stuk makkelijker te maken!

ONTDEK HET POWERBAR ASSORTIMENT! -->

Picture of PowerBarNL / Nutrisense

Written by PowerBarNL / Nutrisense

NutriSense heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ervaren speler in de (sport)voedingsbranche. Met merken als PowerBar & PeptiPlus richten zij zich op topsporters, recreatieve sporters en de moderne actieve gezondheidsbewuste consument.