Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Virtuoos – Krill Omega-3 Gold

Alle categorieën SportdrankenMerkenVoedingsschema zwemmen

Omega-3, de concrete voordelen voor duursporters

1. Je centraal zenuwstelsel kan meer en beter prikkels aan. Dat betekent een effectievere aansturing van je spieren. Zowel tijdens het trainen, maar ook in rust. Ook je hersenfunctie gaat vooruit.

2. Omega-3 werkt ontstekingsremmend. Kleine ontstekingen in bijvoorbeeld darmen, gewrichten en de huid worden onderdrukt. Iedere duursporter heeft micro-ontstekingen. Hoe beter je lijf deze opruimt, hoe gezonder en sterker je lijf is.

En misschien wel de belangrijkste voor met name de klimmers onder ons:
3. Meer omega-3 in je lijf betekent een betere vetzuurstofwisseling. Hierdoor verbrandt je lijf makkelijker vet.

Wielrennen

Krill Omega-3 Gold van Virtuoos

Virtuoos maakt een zeer innovatief omega-3 product uit krill (een soort garnaaltje). Krill komt in massale hoeveelheden voor in oceanen. Dankzij de unieke samenstelling van krillolie worden de omega-3 vetzuren DHA en EPA nog efficiënter door het lichaam opgenomen dan bij reguliere visolie. Bovendien zijn de antioxidanten-eigenschappen van krill een sterker dan gangbare omega-3 supplementen.

Meer weten over de meeste gebruikte visolie onder Nederlandse wielrenners en hardlopers? Bekijk Krill Omega-3 Gold van Virtuoos.

Geschreven door Virtuoos Sportsupplementen

Het Nederlandse Virtuoos is een hoogwaardig merk sportsupplementen. Het Nederlandse bedrijf is opgericht in 2010 met als doel om samen met de sportwereld effectieve en veilige voedingssupplementen te ontwikkelen en deze af te stemmen op specifieke sporters en - sportdisciplines. Inmiddels gebruiken vele nationale en internationale topatleten, profvoetballers, schaatsers, wielrenners en andere sporters de dopingvrije voedingssupplementen van Virtuoos en is het innovatieve bedrijf een sterk groeiend merk in de Internationale sportwereld.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact